کاهش خطر مرگ زودرس با غذا های تند

به گزارش وبلاگ باران علم، دانشمندان آمریکایی می گویند مصرف غذاهای تند احتمال مرگ زودرس را در افراد 25 درصد کاهش می دهد.

کاهش خطر مرگ زودرس با غذا های تند

به گزارش وبلاگ باران علم از وبلاگ باران علم، دانشمندان دانشگاه اوهایو آمریکا اعلام کردند که خوردن غذای تند باعث می گردد احتمال مرگ زودرس در افراد به یک چهارم کاهش یابد.

افرادی که به طور منظم غذا های تند را در برنامه غذایی خود قرار می دهند بین 23 الی 26 درصد از احتمال مرگ زودرس آن ها به دلیل ابتلا به بیماری قلبی یا سرطان کاسته می گردد.

ویکتوریا تیلور، یکی از محققان این تحقیق گفت: فلفل تازه و تند و فلفل سیاه از بهترین چاشنی های تند برای اضافه کردن به غذا هستند که به شما یاری می نمایند نمک را از غذا های خود حذف کنید.

دانشمندان آمریکایی توصیه کردند که در دوران قرنطینه حتما از غذا های تند بهره ببرید. همچنین در فصل زمستان مصرف این نوع غذا بسیار سودمند است.

منبع: جام جم آنلاین

به "کاهش خطر مرگ زودرس با غذا های تند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کاهش خطر مرگ زودرس با غذا های تند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید