بیف و لوبیا سرخ کرده
به گزارش وبلاگ باران علم، این غذا همچون غذاهای چینی داخل تابه با حرارت بالا تهیه می شود و کمتر از نیم ساعت یک ناهار خوشمزه خواهید داشت.
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه و پخت: 20 دقیقه
مواد لازم
- دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی
- 450 گرم بیف بی استخوان (فیله)
- دو حبه سیر رنده شده
- یک قاشق چایخوری زنجبیل خرد شده
- 2 عدد هویج خرد شده
- 3.5 پیمانه گل چه های بروکلی
- 6 عدد پیازچه
- ¼ پیمانه آب پرتقال
- دو قاشق غذاخوری سس سویا
- ¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز
- 425 گرم کنسرو لوبیای تند و فلفلی
طرز تهیه
1- در یک تابه بزرگ یا ترجیحا واگ (تابه های عمیق چینی)، یک قاشق غذاخوری روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. بیف، سیر و زنجبیل را داخل آن سرخ کنید تا زمانی که گوشت طلایی شود. حدود 3 تا 4 دقیقه کافی است. آنها را از تابه خارج کنید. باقی روغن را در تابه بریزید. بروکلی و هویج را اضافه کنید و 3 تا 5 دقیقه تفت دهید تا برشته شوند. سپس پیازچه را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید.
2- آب پرتقال، سس سویا و فلفل قرمز خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید. سپس لوبیا و بیف را اضافه کنید و چند دقیقه روی حرارت تفت دهید.
ارزش غذایی
- کالری: 470
- چربی: 28 گرم
- کلسترول: 76 میلی گرم
- کربوهیدرات: 30 گرم
- فیبر: 8 گرم
- پروتئین: 31 گرم
- سدیم: 557 میلی گرم
- پتاسیم: 966 میلی گرم
- کلسیم: 101 میلی گرم
- آهن: 4 میلی گرم
تاریخ انتشار: 17 مرداد 1401
آخرین بروزرسانی: 17 مرداد 1401
گردآورنده: baranelm.wallpaper7.ir
شناسه مطلب: 13316
به "بیف و لوبیا سرخ کرده" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "بیف و لوبیا سرخ کرده"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید