بیف و لوبیا سرخ کرده

به گزارش وبلاگ باران علم، این غذا همچون غذاهای چینی داخل تابه با حرارت بالا تهیه می شود و کمتر از نیم ساعت یک ناهار خوشمزه خواهید داشت.

بیف و لوبیا سرخ کرده
  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 20 دقیقه

مواد لازم

  • دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی
  • 450 گرم بیف بی استخوان (فیله)
  • دو حبه سیر رنده شده
  • یک قاشق چایخوری زنجبیل خرد شده
  • 2 عدد هویج خرد شده
  • 3.5 پیمانه گل چه های بروکلی
  • 6 عدد پیازچه
  • ¼ پیمانه آب پرتقال
  • دو قاشق غذاخوری سس سویا
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • 425 گرم کنسرو لوبیای تند و فلفلی

طرز تهیه

1- در یک تابه بزرگ یا ترجیحا واگ (تابه های عمیق چینی)، یک قاشق غذاخوری روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. بیف، سیر و زنجبیل را داخل آن سرخ کنید تا زمانی که گوشت طلایی شود. حدود 3 تا 4 دقیقه کافی است. آنها را از تابه خارج کنید. باقی روغن را در تابه بریزید. بروکلی و هویج را اضافه کنید و 3 تا 5 دقیقه تفت دهید تا برشته شوند. سپس پیازچه را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید.

2- آب پرتقال، سس سویا و فلفل قرمز خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید. سپس لوبیا و بیف را اضافه کنید و چند دقیقه روی حرارت تفت دهید.

ارزش غذایی

  • کالری: 470
  • چربی: 28 گرم
  • کلسترول: 76 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 30 گرم
  • فیبر: 8 گرم
  • پروتئین: 31 گرم
  • سدیم: 557 میلی گرم
  • پتاسیم: 966 میلی گرم
  • کلسیم: 101 میلی گرم
  • آهن: 4 میلی گرم
منبع: فوت و فن

به "بیف و لوبیا سرخ کرده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بیف و لوبیا سرخ کرده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید