پاستا کدو سبز ترکیب مزه و سلامتی

به گزارش وبلاگ باران علم، اگر در پی دستور پخت پاستا کدو سبز هستید پس از شگفتی مزه و خاصیت این پاستا خبرهایی به گوشتان خورده است. طرز تهیه پاستا کدو سبز یکی از دستور پخت هایی است که روز به روز به هواداران آن اضافه می گردد و اغلب افرادی که آن را تست می نمایند به عنوان یکی از غذاهای محبوبشان از آن یاد می نمایند.

پاستا کدو سبز ترکیب مزه و سلامتی

برای تهیه پاستای کدو سبز خوشمزه پیشنهاد می کنیم به وسیله برنامه وبلاگ باران علم مواد مورد احتیاج خود را تهیه کنید و به راحتی این پاستای خوشمزه را پخته و نوش جان نمایید. در ادامه هر اطلاعاتی که در خصوص پاستای کدو سبز ضروری است بدانید را در اختیارتان قرار داده ایم.

پاستا محبوب دل همه

پاستا معمولاً از مخلوط آرد گندم با آب یا تخم مرغ تهیه می شود و به شکل ورقه یا اشکال دیگر در می آید و با جوشانده شدن آماده خوردن می شود. آرد برنج یا حبوباتی مانند لوبیا یا عدس گاهی به جای آرد گندم برای ایجاد طعم و بافت متفاوت یا به عنوان جایگزین بدون گلوتن برای تهیه این غذا استفاده می شود. پاستا انواع مختلفی دارد که با توجه به شکل آن و سسی که همراهش سرو می شود نام به خصوص خود را می گیرد. در ادامه اسامی ده فرم اصلی پاستا را برمی شماریم.

  • اسپاگتی
  • پنه
  • لازانیا
  • راویولی
  • لینگوئینی
  • ریگاتونی
  • فارفاله
  • فوسیلی
  • ماکارونی
  • کانلونی

به علت همین تنوع در فرم و مزه، بیشتر افراد این دسته از غذا را دوست دارند و خواستار تجربه مزه های تازه آن هستند. پاستا غذایی نسبتاً تازه در سفره غذایی ما ایرانی هاست اما با این وجود مانند سایر غذاهای ایتالیایی توانسته جایگاه خود را به دست بیاورد. پاستا کدو سبز نیز اخیراً هواداران پرو پا قرص خود را پیدا نموده است. این محبوبیت بی علت نیست و طعم لذیذ و خاصیت بسیار آن علت این استقبال است.

پاستا کدو سبز ساده اما خوشمزه

پاستا کدو سبز یکی از متنوع ترین دستور پخت ها را در بین پاستاها دارد. علاوه بر اینکه می توان از کدو سبز برای درست کردن سس پاستا استفاده کرد، شکل جذابی دیگری از این پاستا داریم که به نام زودل معروف است. در ادامه انواع دستور پخت پاستا کدو سبز را در اختیارتان قرار می دهیم تا با توجه به ذائقه و برنامه غذایی خود پاستا مورد علاقه خود را درست کنید و لذت ببرید.

پخت پاستا کدو سبز به روش ایتالیایی

پاستا کدو سبز نمونه ای جالب از این جهت است که چگونه شهرها و روستاهای کوچک ایتالیایی می توانند تخصص های خاص خود را در پخت پاستا داشته باشند. در ایتالیا مردم با پاستا کدو سبز یاد نرانو، یک دهکده کوچک که در میان کوه های ساحل آمالفی ساخته شده است، می افتند. جایی که اولین بار این غذا در آشپزخانه های آن پخته شد.

تاریخچه پاستا کدو سبز

این غذای افسانه ای در سال 1952 به وسیله ماریا گرازیا اختراع شد که صاحب رستورانی در نرانو بود که دو تا از نوه هایش تا به امروز در آنجا کار می نمایند. این پاستا برای متمایز شدن خود از هر پاستای کدو سبز دیگر، به پاستای آلا نرانو معروف شده است.

  • زمان آماده سازی مواد 10 دقیقه
  • زمان پخت: 15 دقیقه
  • برای 2 نفر
  • میزان انرژی 550 کالری

موارد لازم برای پخت پاستای آلا نرانو

  • 1 حبه سیر
  • 1/2 فنجان (125 میلی لیتر) روغن زیتون
  • 5 کدو سبز کوچک (که به صورت حلقه های بسیار نازک برش داده شده است)
  • نمک و فلفل به میزان دلخواه
  • 350 گرم اسپاگتی
  • 80 گرم پارمزان رنده شده
  • 1 قاشق کره
  • 1 مشت برگ ریحان

دستور پخت پاستا کدو سبز آلا نرانو:

  1. در قدم اول یک قابلمه بزرگ آب را روی اجاق بگذارید و در آن یک قاشق چایخوری نمک بریزید تا به جوش بیاید.
  2. پس از آن اسپاگتی را اضافه کنید. در یک ماهیتابه پهن روی حرارت میانه رو به بالا، روغن زیتون بریزید و سپس حبه سیر را اضافه کنید.
  3. وقتی سیر طلایی شد، آن را بردارید و حلقه های نازک کدو سبز را اضافه کنید.
  4. هر از چند گاهی آن ها را زیر و رو کنید و اجازه دهید کدو سبز تا حدی نرم شود اما قهوه ای نه، و سپس سرخ شود.
  5. کدو سبز را روی حوله کاغذی قرار داده و روغن اضافه آن را بگیرید. سپس آن را با کمی نمک و میزانی فلفل تازه آسیاب شده مزه دار کنید و این ترکیب را تا آماده شدن اسپاگتی گرم نگه دارید.
  6. وقتی اسپاگتی آل دنته شد (حدود 1 دقیقه قبل از زمان پخت پیشنهادی روی بسته بیرون بیاورید)، آبکش کنید و حدود نصف فنجان از آب پخت آن را ذخیره کنید.
  7. اسپاگتی را با پنیر رنده شده، کدو سبز سرخ شده و کره سرد داخل کاسه سرو بریزید و به سرعت هم بزنید.
  8. اگر خیلی خشک بود آب پخت را کم کم اضافه کنید به آن اضافه کنید تا غلظت آن به حدی که می پسندید برسد.
  9. برگ های ریحان را روی آن بریزید و بلافاصله سرو کنید.

سس پاستا کدو سبز با خامه

در ادامه می خواهیم دستور پخت پاستا کدو سبز پر پرطرفدار و خوشمزه را با سس خامه ای و لذیذ آن معرفی کنیم. این غذا یک اسپاگتی اصیل، با شکوه، سرشار از کربوهیدرات است. در این روش سس کدو سبز در خامه شنا می نماید و دستور پختی فوق العاده برای تبدیل چهار کدو سبز به وعده شامی خوشمزه است. در اینجا طرز تهیه پاستا کدو سبز لذیذی را برایتان آماده نموده ایم.

  • زمان آماده سازی مواد 20 دقیقه
  • زمان پخت: 15 دقیقه
  • برای 4 نفر
  • میزان انرژی 680 کالری

مواد لازم

  • 50 گرم یا 3 قاشق غذاخوری کره بدون نمک
  • 2 حبه سیر خرد شده
  • 1/2 پیاز ریز خرد شده
  • 600 گرم کدو سبز رنده شده
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک و فلفل
  • 1 فنجان خامه غلیظ
  • 3/4 فنجان آب مرغ یا آب سبزیجات کم نمک
  • 3/4 فنجان پارمزان رنده شده
  • 1 فنجان ذرت
  • 300 گرم پاستا (اسپاگتی، فتوچینی یا ماکارونی رشته ای بلند توصیه می شود)
  • 1 فنجان ریحان تازه برای تزیین سرو

طرز تهیه پاستا با سس کدو سبز خامه ای

  1. یک قابلمه بزرگ آب را با 1 قاشق غذاخوری نمک به جوش بیاورید.
  2. . پاستا را در حدی که روی بسته آن نوشته منهای دو دقیقه در آب جوش بپزید. به طوری که هنوز وسط پاستا کمی سفت باشد.
  3. یک لیوان بزرگ از آب پختن پاستا را برای احتیاط به منظور رقیق کردن سس بردارید. سپس آن آبکش کنید.
  4. به طور کل توصیه می شود برای تهیه سس پاستا، کدو سبزها را رنده کنید. بنابراین در این مرحله برای تهیه پاستا کدو سبز، کدوها را رنده کنید.
  5. وقتی آن ها را رنده می کنید، ممکن است از حجم زیاد کدو سبز تا حدودی نگران شوید. اما نگران نباشید، وقتی کدوها بپزند، بسیار جمع می شوند.
  6. کره را در یک تابه یا قابلمه بزرگ روی حرارت میانه به بالا ذوب کنید. سیر و پیاز را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا پیاز کمی طلایی شود.
  7. پس از آن کدو سبز را اضافه کنید، دو دقیقه بپزید. سپس نمک و فلفل را اضافه کنید و چند دقیقه هم بزنید تا حجم آن به حدود نصف کاهش یابد.
  8. خامه، آب مرغ را اضافه کنید. سپس پنیر پارمزان و ذرت را اضافه نموده و هم بزنید. بگذارید محتویات ظرف به جوش بیاید، سپس حرارت را ملایم نموده و اجازه بدهید 4 تا 5 دقیقه بجوشد.
  9. بعد از چند دقیقه همچنان آبکی به نظر می رسد زیرا آب از کدو سبز خارج شده، نگران نباشید، در مرحله بعدی پخته شده و آب اضافی جذب می شود.
  10. پس ار تهیه سس پاستا را اضافه کنید، سپس با استفاده از دو قاشق چوبی به مدت 2 دقیقه یا تا زمانی که آب سس کم شده محتویات را خوب هم بزنید.
  11. اگر خیلی غلیظ شد، میزانی آب پخت ماکارونی را که ذخیره کردید، اضافه کنید. در این مرحله پاستا کدو سبز شما آماده سرو است.
  12. غذا را از روی اجاق گاز بردارید، با پارمزان اضافی تزئین کنید و بلافاصله سرو کنید.

طرز تهیه پاستا کدو سبز رژیمی

فقط به این علت که تصمیم گرفته اید اسپاگتی های حاوی گندم را کنار بگذارید، به این معنی نیست که واقعاً باید پاستا را کنار بگذارید. می پرسید چطور؟ می خواهیم رشته کدو حلوایی را معرفی کنیم. رشته فرنگی کدو سبز درخشان ترین پایه نودل برای بسیاری از دستور العمل های سالم پخت پاستا بدون گلوتن است.

همانطور که گفتیم طرز تهیه پاستا کدو سبز تنوع زیادی دارد. اما در خصوص کدو سبز دستور پختی وجود دارد که نتیجه را از هر پاستایی متمایز می نماید. در این روش به جای استفاده از رشته های پاستا خود کدو سبز را به رشته هایی برای تهیه این خوراک تبدیل می نمایند. غذایی که با رشته فرنگی کدو سبز تهیه می شود، رژیمی، سالم، بسیار لذیذ، خوشمره و بدون گلوتن موجود در پاستا است.

طرز پخت رشته کدو سبز

شاید با آشنا شدن با رشته کدو سبز این سؤال در ذهنتان شکل گرفته که حالا با چه دستوری باید این رشته ها را پخت؟ اما سؤالی که باید بپرسید این است که چگونه آنها را گرم کنم؟ زیرا شما واقعاً لازم نیست رشته فرنگی کدو سبز را مانند بقیه مواد (حداقل نه خیلی زیاد) بپزید.

کدو سبز از 95 درصد آب تشکیل شده است، بنابراین، وقتی آن ها را می پزید، ممکن است با یک دقیقه پختن بیش از حد، با یک آش خیس و پر از رشته های آبکی روبرو شوید. بنابراین هنگامی که در حال پختن زودل یا رشته کدو سبز هستید، به خود یادآوری کنید که قصد شما صرفاً گرم کردن آن هاست و نه در واقع پختن. در ادامه به شیوه های آماده سازی رشته های کدو که قرار است به جای رشته های پاستا استفاده شوند می پردازیم.

رشته فرنگی کدو سبز را خام بخورید

برترین راه برای تهیه تردترین نودل کدو سبز این است که آن ها را خام نگه دارید. می توانید کدو را با مواد مورد علاقه خود مخلوط و سرو کنید. سرو کدو به صورت خام ساده ترین و سریع ترین روش نیست، زیرا رشته ها به همان میزان که سرد هستند خوشمزه به نظر می آیند.

پخت رشته کدو سبز در مایکروویو

سریع ترین روش پخت رشته های کدو سبز، مایکروویو است. تمام رشته های کدو سبز را در یک ظرف قابل استفاده در مایکروویو بریزید و 1 دقیقه بپزید. بسته به میزان رشته ای که دارید، ممکن است احتیاج به پخت طولانی تری داشته باشید، سپس کدو سبزها را در بشقاب های سرو ریخته و سس مورد نظر را بر روی آن قرار دهید.

سرخ کردن رشته کدو سبز

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون یا روغن کنجد را به تابه اضافه کنید و 1 کدو سبز را 1 تا 2 دقیقه تفت دهید. اگر ماکارونی کدو سبز را با میگوی سیر لیمویی یا چیزی مشابه درست می کنید، در این روش با اضافه کردن ادویه ها و تفت دادن کدو سبز با بقیه مواد می توانید لذیذترین پاستا کدو سبز را تهیه کنید.

جوشاندن رشته کدو سبز

روش جوشاندن بسیار ساده و سالم تر است. یک قابلمه آب را بجوشانید، رشته های کدو سبز را داخل آن بریزید و یک دقیقه بپزید. این شیوه شبیه پختن سبزیجات منجمد روی اجاق گاز است. پس از پخته شدن رشته ها، آن ها را در آبکش بریزید و با فشار اندک پشت قاشق آب اضافه اش را بگیرید.

آماده سازی و پخت کدو سبز در هر کدام از این روش ها نهایتاً 5 دقیقه زمان می برد. زمانی که رشته های کدو سبز خود را به روش دلخواه آماده کردید، زمان آن فرا می رسد که سس پاستا کدو سبز را آماده کنید. همانطور که می دانید سس ها در دنیای پاستا بسیار متنوع هستند و شما نیز می توانید با امتحان انواع سس ها، نوع دلخواه خود را پیدا کنید. در ادامه دستور پخت پاستا کدو سبز رژیمی که هم از رشته های کدو سبز درست شده و هم مقوی و سالم باشد را ارائه می دهیم.

پاستا کدو سبز با مرغ، اسفناج و پارمزان

در این دستور پخت می خواهیم یک پاستا با رشته های کدو سبز درست کنیم. مواد مورد احتیاج برای پاستا کدو سبز که با رشته های آن پخته می شود شامل موارد زیر هستند.

  • زمان آماده سازی مواد 20 دقیقه
  • زمان پخت: 15 دقیقه
  • برای 2 نفر
  • انرژی 500 کالری

مواد لازم

  • 2 عدد فیله سینه مرغ
  • 2 حبه سیر
  • 1 قاشق چایخوری ریحان خشک
  • 1 قاشق چایخوری جعفری خشک
  • 1 قاشق چایخوری آویشن خشک
  • 1 قاشق چای خوری رزماری خشک
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • 3 عدد کدو سبز بزرگ، مارپیچ
  • 4 فنجان بیبی اسفناج
  • 1/4 فنجان پنیر پارمزان رنده شده

دستور پخت زودل یا پاستا با رشته کدو سبز

  1. پیاز را ریز خرد کنید و در میزان کمی روغن تفت دهید.
  2. پیازها که شیشه ای شدند مرغ های خرد شده را به آن اضافه کنید.
  3. بعد از پنج دقیقه سبزی های خشک و ادویه ها را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر تفت دهید.
  4. در ظرف دیگری اسفناج ها را بپزید تا میزانی که آب آن کاملاً بخار شود.
  5. وقتی تمام اسفناج ها اصطلاحاً پژمرده شدند، رشته های کدو سبز که از قبل آماده نموده اید و مرغ پخته شده را اضافه کنید و یک تا دو دقیقه با هم هم بزنید.
  6. برای تهیه سریع این دستور (در عرض 5 دقیقه) می توانید نودل کدو سبز و مرغ پخته شده خود را از قبل آماده کنید.
  7. می توانید مرغ خرد شده خام را نیز از قبل آماده کنید که نهایتاً کل مراحل پخت 10 دقیقه بیشتر طول نمی کشد.

پاستا کدو سبز ارمغان آور سلامتی

پاستا کدو سبز یکی از کم کالری ترین پاستاهایی است که می توانید میل کنید. این پاستا علاوه بر تأمین انرژی بدن، فیبر و سایر احتیاجهای بدن را به خوبی تأمین می نماید. اگر در دستور پخت پاستا کدو سبز از رشته کدو بهره ببرید یکی از کم کالری ترین غذاهای موجود را تهیه نموده اید که علاوه بر حفظ سلامتی، انرژی مورد احتیاج بدنتان را فراهم می نماید. با تهیه این پاستا خود را به خوراکی خوشمزه، سالم و غنی مهمان کنید.

جمع بندی

پاستای کدو سبز با دستور پختی ساده و طعمی بی نظیر توانسته نظر افراد با سلایق مختلف را به خود جلب کند. به طور کلی پاستا کدو سبز غذایی است که سریع آماده می شود و برای افرادی که نمی توانند وقت زیادی را به غذا پختن اختصاص دهند گزینه بسیار مناسبی است. در کنار این صرفه جویی در زمان، غذایی بسیار مقوی و سالم است. این غذا با شیوه های مختلف و متنوع پخته می شود و همین باعث شده که افراد با سلایق مختلف از طرز تهیه پاستا کدو حلوایی استقبال نمایند.

برای تهیه این خوراک لذیذ کافی است مواد اولیه آن را از وبلاگ باران علم بخرید. وبلاگ باران علم سفارشات شما را در سریع ترین زمان ممکن به دستتان می رساند و تجربه خوردن یک پاستای خوشمزه را فراهم می آورد.

منبع: اسنپ مارکت

به "پاستا کدو سبز ترکیب مزه و سلامتی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پاستا کدو سبز ترکیب مزه و سلامتی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید