طرز تهیه انواع نیمرو برای صبحانه ای دلچسب
به گزارش وبلاگ باران علم، اگر از پختن نیمروهای تکراری برای صبحانه خسته شدید، خبرهای خوبی برای شما داریم. در اینجا دستور پخت انواع نیمرو برای صبحانه ای دلچسب را برای شما آماده نموده ایم تا همۀ روش هایی را که باید درباره نحوۀ پخت نیمرو بدانید به شما آموزش دهیم.
بهتر است روز خود را با درست کردن انواع نیمرو برای صبحانه ای دلچسب آغاز کنید. این دستورهای پخت نیمرو برای هر زمانی، از صبحانه های سریع روزهای هفته تا صبح های آخر هفته مناسب می باشد. با کمی دانش، هر کس می تواند تخم مرغ را به هر یک از این روش ها بپزد. تمام آنچه شما احتیاج دارید اجاق گاز، ماهیتابه یا قابلمه و کمی عزم پایدار است.
نیمروی نرم یا سفت، تکه تکه یا مخلوط شده برای سرو در وعده صبحانه یا هر زمانی از روز بسیار مناسب است. نیمرو یکی از کم هزینه ترین و متنوع ترین منابع پروتئین حیوانی می باشد.
چند نکته مهم که باید هنگام طرز تهیه انواع نیمرو در خاطر داشته باشید
ظروف چدنی می توانند با سفیده تخم واکنش شیمیایی بی خطر نشان دهند و رنگ آن را به سبز تغییر دهند. بنابراین برای پختن انواع نیمرو سعی کنید از ظروف چدن استفاده نکنید.
تخم مرغ های تازه بپزید. برترین روش برای آزمایش تازه بودن تخم مرغ، قرار دادن آن در ظرفی پر از آب است. تخم مرغ های تازه در ته ظرف می مانند در حالی که تخم مرغ های مشکوک شناور می شوند.
مراحل اساسی در طرز تهیه نیمرو برای صبحانه ای دلچسب
صرف نظر از اینکه نیمروی را چگونه دوست دارید، پخت آن ها به این مراحل اساسی احتیاج دارد.
بگذارید دمای تخم مرغ شما به دمای اتاق برسد: از این مرحله غافل نشوید زیرا پختن تخم مرغ سرد باعث می گردد که زردۀ تخم مرغ شما بیش از حد بپزد.
از روغن به میزان مناسب بهره ببرید: اینکه از چه نوع روغنی برای پختن تخم مرغ استفاده می کنید کاملاً به شما بستگی دارد. به عنوان مثال، روغن زیتون و کره نیز یک انتخاب محبوب است.
اجاق را روی حرارت مناسب تنظیم کنید: اصل اساسی در سرخ کردن تخم مرغ روی اجاق گاز تغییر حرارت کم به میانه است. پختن نیمرو در دمای بیش از حد بالا باعث لاستیکی شدن سفیده ها و سفت شدن زرده ها می گردد. بعلاوه استفاده از دمای مناسب برای اطمینان از، از بین رفتن باکتری ها و میکروارگانیسم ها بسیار مهم است.
در اینجا طرز تهیه انواع نیمرو برای صبحانه ای دلچسب را مشاهده می کنیم.
طرز تهیه نیمرو همراه با سیب زمینی در فر
فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
سیب زمینی ها را مستقیماً روی توری فر در وسط فر قرار دهید و به مدت 40 تا 45 دقیقه یا تا زمانی که سیب زمینی ها از وسط نرم شوند، بپزید.
بعد از پختن سیب زمینی ها حدود 15 دقیقه آن ها را خنک کنید.
هر سیب زمینی را از وسط برش داده و هر نیمه را توخالی نموده و گوشت سیب زمینی را در یک کاسه بریزید.
کره و خامه را به گوشت سیب زمینی اضافه کنید و با هم له کنید تا یکدست شوند. نمک و فلفل را هم اضافه کنید و مواد را هم بزنید.
با قاشق مخلوط سیب زمینی را در کف هر پوست سیب زمینی توخالی پهن نموده و 1 قاشق غذاخوری پنیر بپاشید.
رو هر نیمه سیب زمینی 1 یک تخم مرغ بشکنید.
سیب زمینی ها را در ظرف فر قرار دهید و دوباره به فر برگردانید.
دمای فر را در 375 درجه فارنهایت تنظیم کنید و سیب زمینی را تا زمانی که سفیده تخم مرغ بپزد و زرده ها میزانی آبکی بمانند بپزید.
روی هر سیب زمینی میزانی پنیر بپاشید و به مدت یک دقیقه دوباره در فر بگذارید. روی آن را پیاز خرد شده تزیین کنید. نیمروی شما آماده است.
طرز تهیه نیمروی مخلوط با شیر
تخم مرغ مخلوط سفت شده حاصل ترکیب زرده و سفیده تخم مرغ و پختن آن است. سفت به این معنی است که تخم مرغ ها کاملاً پخته می شوند و هیچ زرده تخم مرغی باقی نمی ماند.
به تعداد دلخواه تخم مرغ را در یک کاسه شکسته، کمی شیر اضافه نموده و همه را با هم مخلوط کنید. این مخلوط را در ماهیتابه ای بریزید و بگذارید بماند تا بپزد. نکته مهم در تهیه این نیمرو در خصوص مخلوط کردن آن است. مخلوط تخم مرغ را با قاشقتان به قطعات کوچکی تقسیم کنید. این حرکت را تا زمانی که تخم مرغ ها کامل خود را بگیرند و آبکی نباشند تکرار کنید.
یکی از نکات جالب توجه در خصوص این تخم مرغ ها این است که می توانید آن ها را ساده بخورید، پنیر خرد شده به آن اضافه کنید یا چاشنی های خوشمزه دیگر مانند پیاز، فلفل و قارچ سوخاری را با آن مخلوط کنید. می توانید ازسس گوجه فرنگی، سس تند نیز بهره ببرید.
املت
املت ها از اقلام معروف صبحانه هستند و در سایر ساعات روز نیز سرو می گردد. املت را می توان ساده یا با مخلفات دیگری مانند ژامبون، پنیر، پیاز، گوجه فرنگی، سوسیس های خورد شده و غیره سرو کرد.
مخلوط تخم مرغ خود را به همان روش که برای تخم مرغ مخلوط شده می ریزید، در تابه بریزید. این بار بجای مخلوط کردن تخم مرغ بگذارید تا مدتی در آن حالت بماند. اجازه دهید تا تخم مرغ ها پخته گردد. وقتی پخته و سفت به نظر می رسید، آن را از وسط تا کنید و از ظرف خارج کنید و سرو کنید. به عبارت دیگر، یک املت همان نیمرو بدون مخلوط شدن است.
یکی از جذابیت های مهم هر املت چیزهایی است که می توانید به آن اضافه کنید. گوشت، سبزیجات، پنیر یا هر چیزی که دوست دارید اضافه کنید تا نیمروی شما بسیار خوشمزه گردد.
نیمروی عسلی
برای تهیه نیمروی عسلی، تخم مرغ خود را مستقیماً درون یک تابه حاوی کره یا روغن بشکنید. آن را سرخ کنید تا زمانی لبه ها آغاز به قهوه ای شدن نمایند. بدون اینکه آن را برگردانید و زرده آن را هم بزنید، تخم مرغ خود را سرخ کنید تا زمانی که خوب بپزد.
با دست نخوردن زرده تخم مرغ نیمروی عسلی شما حاضر است. بسیاری از مردم دوست دارند این نیمرو را با نان تست بخورند و نان خود را در زرده فرو ببرند.
طرز تهیه نیمروی دو رو پخت
در این دستور تخم مرغ را در ظرف خود بشکنید و اجازه دهید آغاز به سرخ شدن کند. تخم مرغ را سرخ کنید تا لبه های آن قهوه ای گردد، سپس تخم مرغ را در همان حالت برگردانید تا طرف دوم آن نیز سرخ گردد. در طول پخت این نیمرو، نه سفید و نه زرده نباید پخش شوند. نباید فراموش کنید که با افزودن چاشنی های مورد علاقه خود کمی طعم به آن اضافه کنید.
طرز تهیه نیمرو در فر
ساده ترین و ظریف ترین روش برای سرو تخم مرغ های پخته شده در فر پختن آن ها در قالب های کوچک مافین است. فر را با حرارت 350 درجه گرم کنید. برای هر نفر، دو عدد تخم مرغ را بشکنید و آن ها را درون یک قالب مافین چرب شده با کره بریزید. با دقت 1 قاشق غذاخوری شیر یا خامه را روی تخم مرغ ها بریزید، اطمینان حاصل کنید که روی آن ها را به طور یکنواخت بپوشانید و نمک و فلفل نیز بپاشید تا مزه دار گردد. حدود 15 دقیقه یا تا زمانی که تخم مرغ ها جا بیفتند و کاملاً بپزند، آن ها را بپزید.
تخم مرغ نقش عمده ای در پخت و پز دارد زیرا می تواند به عنوان یک غذای اصلی یا همراه با غذاهای دیگر سرو گردد. تخم مرغ به علت خاصیت تطبیق پذیری آن در طبیعت، به عنوان یک ماده اصلی در آشپزی در نظر گرفته می گردد.
منبع: اسنپ فود