کیک سیب با آیسینگ پنیر خامه ای
به گزارش وبلاگ باران علم، این کیک سیب خوشمزه مملو از گردو و کشمش است و خامه روی آن، پنیر خامه ای است که بسیار خوش طعم تر از خامه چرب و معمولی است.
- تعداد: 6 نفر
- زمان تهیه: 35 دقیقه
- زمان استراحت: 35 دقیقه
- زمان پخت: 50 دقیقه
مواد لازم
- نصف یک قالب کره
- 3 عدد سیب پوست کنده و رنده شده
- نصف یک عدد لیموترش
- یک پیمانه آب سیب
- 1 ¾ پیمانه آرد کامل
- یک قاشق چایخوری پودر دارچین
- یک قاشق چایخوری جوش شیرین
- نصف قاشق چایخوری جوزهندی رنده شده
- ¾ پیمانه شکر قهوه ای
- ¾ پیمانه شکر
- یک عدد تخم مرغ
- کمی نمک
- یک قاشق چایخوری وانیل
- نصف پیمانه گردوی بوداده و خرد شده
- نصف پیمانه کشمش طلایی
- آیسینگ پنیر خامه ای
طرز تهیه
1- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
2- کره را داخل تابه روی حرارت ملایم گرم کنید. سیب ها را بریزید و هم بزنید. آب لیموترش و آب سیب را نیز اضافه کنید. آنها را تا زمانی تفت دهید که سیب ها نرم و آب آن نصف گردد. مخلوط را داخل غذاساز بریزید و آنها را پوره کنید.
3- در یک کاسه بزرگ آرد، دارچین، جوش شیرین، جوزهندی، شکر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. مخلوط آرد را به پوره سیب اضافه کنید. تخم مرغ و وانیل را بریزید و خوب هم بزنید. در آخر، گردو و کشمش را اضافه کنید.
4- کف قالب نان صبحانه را با کره چرب کنید، آرد بپاشید و مخلوط را داخل آن بریزید سپس آن را 40 تا 45 دقیقه داخل فر بگذارید تا پخته گردد. سپس کیک را از فر خارج کنید و برش دهید. آن را با آیسینگ پنیر خامه ای تزئین و سرو کنید.
5- برای تهیه آیسینگ پنیر خامه ای به 225 گرم پنیر خامه ای، یک قالب پنیر، یک پیمانه پودر قند، یک قاشق چایخوری وانیل و نصف یک عدد لیموترش احتیاج دارید. همه آنها را در میکسر با هم مخلوط کنید تا پف کند و خامه ای گردد.
منبع: فوت و فن / foodnetwork.com