کیک سیب با آیسینگ پنیر خامه ای

به گزارش وبلاگ باران علم، این کیک سیب خوشمزه مملو از گردو و کشمش است و خامه روی آن، پنیر خامه ای است که بسیار خوش طعم تر از خامه چرب و معمولی است.

کیک سیب با آیسینگ پنیر خامه ای
  • تعداد: 6 نفر
  • زمان تهیه: 35 دقیقه
  • زمان استراحت: 35 دقیقه
  • زمان پخت: 50 دقیقه

مواد لازم

  • نصف یک قالب کره
  • 3 عدد سیب پوست کنده و رنده شده
  • نصف یک عدد لیموترش
  • یک پیمانه آب سیب
  • 1 ¾ پیمانه آرد کامل
  • یک قاشق چایخوری پودر دارچین
  • یک قاشق چایخوری جوش شیرین
  • نصف قاشق چایخوری جوزهندی رنده شده
  • ¾ پیمانه شکر قهوه ای
  • ¾ پیمانه شکر
  • یک عدد تخم مرغ
  • کمی نمک
  • یک قاشق چایخوری وانیل
  • نصف پیمانه گردوی بوداده و خرد شده
  • نصف پیمانه کشمش طلایی
  • آیسینگ پنیر خامه ای

طرز تهیه

1- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

2- کره را داخل تابه روی حرارت ملایم گرم کنید. سیب ها را بریزید و هم بزنید. آب لیموترش و آب سیب را نیز اضافه کنید. آنها را تا زمانی تفت دهید که سیب ها نرم و آب آن نصف گردد. مخلوط را داخل غذاساز بریزید و آنها را پوره کنید.

3- در یک کاسه بزرگ آرد، دارچین، جوش شیرین، جوزهندی، شکر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. مخلوط آرد را به پوره سیب اضافه کنید. تخم مرغ و وانیل را بریزید و خوب هم بزنید. در آخر، گردو و کشمش را اضافه کنید.

4- کف قالب نان صبحانه را با کره چرب کنید، آرد بپاشید و مخلوط را داخل آن بریزید سپس آن را 40 تا 45 دقیقه داخل فر بگذارید تا پخته گردد. سپس کیک را از فر خارج کنید و برش دهید. آن را با آیسینگ پنیر خامه ای تزئین و سرو کنید.

5- برای تهیه آیسینگ پنیر خامه ای به 225 گرم پنیر خامه ای، یک قالب پنیر، یک پیمانه پودر قند، یک قاشق چایخوری وانیل و نصف یک عدد لیموترش احتیاج دارید. همه آنها را در میکسر با هم مخلوط کنید تا پف کند و خامه ای گردد.

منبع: فوت و فن / foodnetwork.com

به "کیک سیب با آیسینگ پنیر خامه ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کیک سیب با آیسینگ پنیر خامه ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید