طرز پخت چیکن بروکلی و پاستا
به گزارش وبلاگ باران علم، این پاستا به علت داشتن بروکلی، آهن و کلسیم بسیار بالایی دارد. در ادامه طرز پخت چیکن بروکلی و پاستا را بخوانیم.
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه و پخت: 25 دقیقه
مواد لازم
- 225 گرم پاستا شکلی
- دو پیمانه گل چه های تازه بروکلی
- 900 گرم سینه مرغ بدون استخوان
- یک پیمانه شیر
- ¼ پیمانه کنسرو گوجه فرنگی
- ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- جعفری تازه
طرز تهیه
1- در یک قابلمه میانه، پاستا را با آب و نمک بپزید. در سه دقیقه آخر، گل چه های بروکلی را اضافه کنید. در حالی که پاستا در حال پختن است، مایه پاستا را تهیه کنید.
2- مرغ پخته شده را خرد کنید. پاستا و بروکلی را آبکش کنید و کنار بگذارید.
3- در همان قابلمه، پنیر، ¾ پیمانه شیر، گوجه فرنگی ها و 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت ملایم بپزید تا پنیرها آب شوند. مخلوط پاستا و مرغ را اضافه کنید. آنها را روی
حرارت هم بزنید. در صورت احتیاج، شیر بیشتری اضافه کنید. در آخر، جعفری های تازه و خرد شده را بیفزایید.
ارزش غذایی
- کالری: 667
- چربی: 34 گرم
- کلسترول: 163 میلی گرم
- کربوهیدرات: 52 گرم
- فیبر: 3 گرم
- پروتئین: 40 گرم
- قند: 6 گرم
- سدیم: 246 میلی گرم
- پتاسیم: 448 میلی گرم
- کلسیم: 111 میلی گرم
- آهن: 4 میلی گرم
تاریخ انتشار: 19 مرداد 1401
آخرین بروزرسانی: 19 مرداد 1401
گردآورنده: baranelm.wallpaper7.ir
شناسه مطلب: 13335
به "طرز پخت چیکن بروکلی و پاستا" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز پخت چیکن بروکلی و پاستا"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید