طرز پخت چیکن بروکلی و پاستا

به گزارش وبلاگ باران علم، این پاستا به علت داشتن بروکلی، آهن و کلسیم بسیار بالایی دارد. در ادامه طرز پخت چیکن بروکلی و پاستا را بخوانیم.

طرز پخت چیکن بروکلی و پاستا
  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 25 دقیقه

مواد لازم

  • 225 گرم پاستا شکلی
  • دو پیمانه گل چه های تازه بروکلی
  • 900 گرم سینه مرغ بدون استخوان
  • یک پیمانه شیر
  • ¼ پیمانه کنسرو گوجه فرنگی
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • جعفری تازه

طرز تهیه

1- در یک قابلمه میانه، پاستا را با آب و نمک بپزید. در سه دقیقه آخر، گل چه های بروکلی را اضافه کنید. در حالی که پاستا در حال پختن است، مایه پاستا را تهیه کنید.

2- مرغ پخته شده را خرد کنید. پاستا و بروکلی را آبکش کنید و کنار بگذارید.

3- در همان قابلمه، پنیر، ¾ پیمانه شیر، گوجه فرنگی ها و 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت ملایم بپزید تا پنیرها آب شوند. مخلوط پاستا و مرغ را اضافه کنید. آنها را روی

حرارت هم بزنید. در صورت احتیاج، شیر بیشتری اضافه کنید. در آخر، جعفری های تازه و خرد شده را بیفزایید.

ارزش غذایی

  • کالری: 667
  • چربی: 34 گرم
  • کلسترول: 163 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 52 گرم
  • فیبر: 3 گرم
  • پروتئین: 40 گرم
  • قند: 6 گرم
  • سدیم: 246 میلی گرم
  • پتاسیم: 448 میلی گرم
  • کلسیم: 111 میلی گرم
  • آهن: 4 میلی گرم
منبع: فوت و فن / bhg.com

به "طرز پخت چیکن بروکلی و پاستا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز پخت چیکن بروکلی و پاستا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید